Review | Liquid Blacksoap – Beauty By Aduse

| |

De producten van Beauty By Aduse kwamen aan in een kartonnen doos en waren goed verwikkeld in noppenfolie. Dit gaf meteen een goede eerste indruk! Daarnaast was er een leuk kaartje in de doos en is er een sample van een zeep met Aloe Vera meegestuurd. Het design van de producten is professioneel en uitnodigend. 

Ik was alvorens ik de vloeibare black soap ging gebruiken benieuwd of ik een positieve ervaring zou gaan hebben. Dit, omdat ik in het verleden pure black soap heb gebruikt en ik merkte dat het mijn huid door de reinigingskracht ontzettend droog en stroef liet aanvoelen bij gebruik. Toen ik de vloeibare black soap gebruikte had ik wel nog het stroeve gevoel (het reinigt de huid goed), maar mijn huid voelde tegelijkertijd ook zacht aan. Het product heeft een neutrale aardachtige geur. Ik ben erg te spreken over dit product en raad het een ieder aan!

De liquid blacksoap is de vloeibare variant van de raw blacksoap met een paar toevoegingen: gedestilleerd water, extra kokosolie, limoenzeep en vitamine E olie om de blacksoap nog aangenamer te maken voor je huid. Zo heb je de keus tussen vast en vloeibaar.

De black soap is te gebruiken als zeep voor de huid, als reiniger voor het gezicht en als haarshampoo.

Verzendtijd

Het product is binnen 4 – 5 dagen na het bestellen aangekomen.


Verbeterpunten

De vloeibare zeep is dusdanig vloeibaar dat de inhoud makkelijk uit mijn handen kon glippen. Misschien is er een mogelijkheid om het product iets dikker te maken zodat dat kan worden voorkomen.


Cijfer product:

8 / 10


Liquid Blacksoap | €9,95Bekijk het product hier


Heb jij een Black Owned Business en wil je jouw producten laten reviewen? Klik dan hier


100+

Lezers hebben zich al aangemeld voor de nieuwsbrief! Meld je aan en we zullen je op de hoogte houden van nieuwe artikelen

Vergeet Essence, shop je lipgloss bij Imani!

Next