Review | Whipped Sheabutter – Beauty By Aduse

| |

De producten van Beauty By Aduse kwamen aan in een kartonnen doos en waren goed verwikkeld in noppenfolie. Dit gaf meteen een goede eerste indruk! Daarnaast was er een leuk kaartje in de doos en is er een sample van een zeep met Aloe Vera meegestuurd. Het design van de producten is professioneel en uitnodigend. 

Wat meteen opvallend was bij het openen van het potje is dat de inhoud tot aan de deksel was gevuld. Dit vind ik een positief punt, omdat er tegenwoordig vaak toch wel een deel zonder inhoud wordt geleverd. De crème is wit van kleur en heeft een sheabutter geur.

De uitleg op de website is als volgt:

‘Sheabutter is een natuurlijke crème die net zoals de blacksoap in Ghana wordt geproduceerd. Het is gemaakt van karité- ofwel sheanoten en dit maakt ook de unieke geur van sheabutter. Het is van nature rijk aan vitamine E en A en waardoor het huid en haar herstelt. Sheabutter werkt ook goed tegen striae, donkere plekjes, moisturizing van het haar, droge plekken op lippen, knieën etc.’

Ik kan mij compleet vinden in deze omschrijving. Vanaf de eerste dag dat ik het product gebruikte merkte ik dat mijn huid ontzettend zacht aanvoelde. Ik had al dagen last van droge lippen dus ik bracht het product ook aan op mijn lippen. Ik merkte in de dagen erop dat mijn lippen veel zachter aanvoelde. Ik ben daarom dus ook zeer tevreden met dit product. Het is een dikke crème en dus ideaal als je huid behoefte heeft aan een goede moisturizer.

De creme bestaat niet alleen uit witte ongeraffineerde sheabutter. Het bevat ook pure kokosolie, avocado-olie, black jamaican castor oil en amandelolie.

Het product is ook zeker te gebruiken voor haar, alleen heb ik dat zelf nog niet gedaan.

Verzendtijd

Het product is binnen 4 – 5 dagen na het bestellen aangekomen.


Cijfer product

8 / 10


Tip aan klanten

Als je de geur van sheabutter onaangenaam vind, maar wel gebruik wil maken van alle voordelen van dit product. Dan kan je bij Beauty by Anduse ook terecht voor Sheabutters met een lekkere geur!
Daarnaast zijn er nog veel andere producten te vinden die goed zijn voor huid en haar, maar ook accessoires, kleding en spirituele producten.


Whipped Sheabutter | €9,95 – Bekijk het product hier


Heb jij een Black Owned Business en wil je jouw producten laten reviewen? Klik dan hier


100+

and description

Vergeet Essence, shop je lipgloss bij Imani!

Next