Vergeet Essence, shop je lipgloss bij Imani!

| |

Beauty brand Shop By Imani is gespecialiseerd in het produceren van 100% vegan lipglosses. Zij volgen hierbij de nieuwste trends en werken met de beste producten om een prachtig resultaat te realiseren. WeBuyBlack heeft de vegan ‘Clear Lipgloss’ getest. In deze review laten wij weten wat onze ervaring is.

Onlangs hebben wij in een video review al kunnen delen wat onze 11-jarige reviewer voor de categorie kindvriendelijke producten van het product vond. Zij is zeer te spreken over de lipgloss. Ze vind het product uitstekend en waardeert de lipgloss met maar liefst een 9!

Productervaring

Het product was goed geseald in een zak. De lipgloss was verpakt in een fleurig roze zakje met daarin confetti. Daarnaast heeft Shop By Imani een leuk kaartje meegeleverd met een handgeschreven boodschap.

De clear gloss maakt alle beloftes die staan op de productpagina waar! Het is een zijdezachte lipgloss die absoluut niet plakt. Hierdoor besef je niet dat je lipgloss op hebt. Dit geeft de lipgloss een natuurlijker gevoel dan andere lipglosses. Je hoeft bij deze lipgloss dus niet te vrezen dat je haar blijft vastplakken aan je lippen. De lipgloss hydrateert je lippen door de toevoeging van vitamine E en kokosolie. Door de schuine tube kan de inhoud met gemak over je lippen worden uitgesmeerd. 

Verzendtijd

Het product is verkrijgbaar in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

Er wordt op de site geen indicatie gegeven van de verzendtijd. 

WeBuyBlack heeft het product binnen 3 werkdagen ontvangen. 

Verbeterpunten

De lipgloss is vrij klein. Aangezien het product dagelijks gebruikt wordt is het een mooie kans om een grotere versie van de lipgloss aan te bieden. Een andere tip is alvorens iemand is overgegaan tot bestellen, duidelijk aan te geven binnen hoeveel tijd de lipgloss gegarandeerd wordt geleverd (onder normale omstandigheden). Dit ontneemt onzekerheden en straalt professionaliteit uit. 

Cijfer product

8,5 / 10

Glosses | €7,00 – Bekijk het product hier


Heb jij een Black Owned Business en wil je jouw producten laten reviewen? Klik dan hier

100+

Lezers hebben zich al aangemeld voor de nieuwsbrief! Meld je aan en we zullen je op de hoogte houden van nieuwe artikelen

Previous

Review | Whipped Sheabutter – Beauty By Aduse

Het belang van Zwarte Psychologen in de Afro-Nederlandse community

Next